ekobilje100 Cloudschool Profile Image

Srednja škola Stjepana Sulimanca

VirovitiEko-podravska zupanija, Croatia

Poduzetništvo je jednosemestralni izborni modul inicijalno kreiran za učenike Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači. Ovaj modul pripremit će TEBE, budućeg poduzetnika za poduzetnički način razmišljanja i planiranja, upoznati te s osnovnim pojmovima i procesima kojima trebaš ovladati PRIJE uspješnoga otiskivanja u poduzetničke vode.
Ekološki uzgoj i specifičnosti ekobilja izborni je jednosemestralni predmet u Srednjoj školi Stjepana Sulimanca u Pitomači. Temlji se na principima održivoga razvoja i komercijalno je usmjeren.
Održivi razvoj i zaštita okoliša je izborni je modul u Srednjoj školi Stjepana Sulimanca u Pitomači. Temelji se prvenstveno na ciljevima zaštite okoliša i održivom razvoju. Obuhvaća makrokoncepte samog nastajanja "Održivog razvoja", ciljeve zaštite okoliša, obrazovanje za održivi razvoj, stanje u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji. Također obuhvaća glavne pokazatelje ostvarenja ciljeva i stupove održivog razvoja.
Racionalno korištenje energije i korištenje obnovljivih izvora energije je izvannastavni modul u Srednjoj školi Stjepana Sulimanca u Pitomači. Temelji se prvenstveno na ciljevima racionalnog korištenja energije, zaštite okoliša i korištenju obnovljivih izvora energije. Obuhvaća makrokoncepte samog nastajanja obnovljivih izvora energije, ciljeve zaštite okoliša, racionalno korištenje energije, primjena obnovljivih izvora energije u poljoprivredi, obrazovanje za racionalno korištenje energije, sta...nje na tržištu, smanjenje emisija CO2 i proizvodnja energije.  Show More
Priručnik za učenike poljoprivrednih škola
Priručnik za Sommeliere namjenjen je polaznicima programa obrazovanja za zanimanje Sommelier koji se provodi u sklopu projekta „Master Sommelier“ (UP.02.2.2.03.0065), u okviru poziva za dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.